Categories

Products Search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Gemstone

Welcome at Jaipur Gemstone – Artisan Jewelry India

Q 1. How  do I order online ?

Ans : To buy from Jaipur Gemstone there is no much formalities you have to face. Just choose your favorite jewelry, pay for it. Your order will be confirmed.

 

Q 2. How will I get your best price if I order +100 quantity of same jewelry?

Ans : Definitely  we will give you best price of this Industry if you work as a

wholesaler.By mail and using by other sources we can discuss about that.

Q 3. Where is the jewelry made?

Ans : The jewelry are made at Jaipur, Rajasthan (India) is very known place in

jewelry field by the super fine hands of craftsman’s.

 

Q 4. Once I open a order Can I change my order or cancel it?

Ans : If you want to change your order than please talk us regularly by mail and

inform us about your mindset jewelry if your order go in production than we

are not able to change or cancel the order. Otherwise our motto to keep you

smiling always so we will try our best to make you happy with us.

Q 5. How long does it take to receive my order?

Ans : When you order the item all the details comes on product page. Please

follow it. 5-7 days processing time and 10-12 days transit time.

Q 6. What payment methods do you accept?

Ans : We accept PayPal payments and Bank Transfer.

 

Q 7. Do you take custom order according to Buyer requirement?

Ans :Yes! Why not if you want to prepare some special requirement than give

us details by mail.

Q 8. What is your return policy?

Ans : We already add a return policy page if your product come in our return

policy than we will issue refund.

 

Q 9. Where do you business in the world?

Ans : We do ship internationally if the items are not restricted in particular

country.

      
Q 10. How do I get tracking Number?

Ans : Our maximum process time is 7 days, after shipment we will notify buyer

about the shipment with proof of receipt, image of packing box and tracking

information by mail, massage or any connecting method.

 

Q 11. Who will bare shipping and handling charges?

Ans : All items have their own details what mentioned in product description,

mostly we give free shipping.

 

Q12. How can i know my ring size?

Ans: To know your perfect ring size you need a piece of string, pen or marker and a measurement scale. Use a piece of string and wrap it around the base of your finger, then mark the point on the string where the end meets. Use a millimeter ruler to measure the string. Then see our ring chart and choose the closest measurement to the chart to find your ring size. Beware! do not hold string tight keep it little loose for wear in and wear out.

 

Q13. How can i know my bangle size?

Ans: To know your perfect bangle size you need a piece of string or thread, pen or marker and a measurement scale. Bring your thumb and little finger together and measure where your hand is the widest. Then mark the spot where the thread meets. Measure the length of the thread with your ruler and see your perfect bangle size from our bangle size chart.

 

Q14. How can i know my bracelet size?

Ans: To know your perfect bracelet size you need a piece of string or thread, pen or marker and a measurement scale. You just need to measure above the wrist bone, and add 0.80 inches (2cm) to your wrist size to get the correct bracelet size.

 

Q15. If my size is not available then how can i order?

Ans: If your size ring, bracelet or bangle is not available in our attribute then you just order us with available nearest size and massage us via chat box or mail us regarding your order. We will accept your order as you want. Please do not forget to take confirmation from our side.

 

Q16. Can you please provide Gift wrapping and Massage Card fecility?

Ans : Yes we can do it for our valuable customers. If you need gift wrapping and massage card, you just need to write us the details like card massage in chat box or by mail. This service is completely free of cost available.

 

Q17. Is personalization and custom order facilities available?

Ans : Yes we are happy to do your custom order and personalization  for your jewelry. you can discuss us on chat or mail regarding this.